• 8194 070809
  • help@awif.in
  • 3S, Okhla Industrial Area, Phase-1, Delhi - 110 020

‘Gutfeld’ over inflatie, ruzie Elon Musk-Bernie Sanders

‘Gutfeld’ over inflatie, ruzie Elon Musk-Bernie Sanders

Dit are een spoedtranscriptie van Gutfeld op . Dit exemplaar try mogelijk niet for the zijn definitieve vorm dentro de kan worden bijgewerkt. GREG GUTFELD, FOX Development Channel Servers (op cam): Fijne super-duper maandag, iedereen. Dankzij de- also provide chain-crisis. Emergency room is actually een tekort aan alles behalve idioten.

Dit is een spoedtranscriptie van “Gutfeld” op . Dit exemplaar was mogelijk niet inside zijn definitieve vorm en kan worden bijgewerkt.

GREG GUTFELD, FOX Reports Station Machine (op camera): Fijne awesome-duper maandag, iedereen. Dankzij de- likewise have strings-crisis. Emergency room was een tekort aan alles behalve idioten. Ja, om de een from andere reden stroomt de ketting die liggende idioten levert soepeler dan de winderigheid uit Bidens kont. Ik zou die grappen moeten gaan maken. Maar ik ben niet.

Dat are een gebied waar Biden uitblonk for the het scheppen van banen. Feit are dat de media ongevoelig zijn voor alle uitdagingen en worstelingen waarmee gewone Amerikanen worden geconfronteerd. Grotendeels omdat perish into the de news veel geld verdienen en dom zijn. Ook worden gewone Amerikanen, recenzja colombian cupid inside the tegenstelling tot de- news, ontslagen omdat ze met hun weenies op de werkplek zwaaien.

Zo ben ik tenminste ontslagen bij Hamburger Queen. Maar het is die combinatie van rijkdom perish arrogantie en domheid veroorzaakt pass away resulteert from inside the allerlei lachwekkende analyses. Het soort dat de- beste ALF-aflevering een focus on voor zijn geld zou geven. Zoals bij NBC, blijft Stephanie Ruhle dezelfde oude lijn uitdraven om Joe Biden te verdedigen. Vertel ons het vuile geheimpje, Steph.

STEPHANIE RUHLE, MSNBC ANKER: Het vuile geheimpje hier, Willie. Nou, niemand betaalt graag meer. Daar hebben i gemiddeld het geld voor. Het spaargeld van huishoudens bereikte een recordhoogte tijdens de- pandemie. I hadden niet echt een plek om uit te gaan en geld uit te geven.

GUTFELD: Ze noemde me personally Willie. Een geheim zou zijn hoe een van jullie je baan behoudt. Als ze niet meer een dumbbell try, zou Chris Cuomo haar krullen.

Dat is niet zozeer een geheim, maar iets wat een persoon fulfilled een ernstig hoofdletsel zou zeggen

Ja, ze zeggen nog steeds dat inflatie niet slecht is actually, omdat de overheid al dit geld heeft gedrukt durante aan jou te besteden heeft gegeven, wat natuurlijk de- prijzen opdrijft omdat geld goedkoper wordt als je er meer van drukt. Dems kennen de economie web zo goed als ik de- indeling van de grote en lange mannenwinkel. Found hun logica, waarom drukt de- overheid gewoon een biljet van een biljoen money voor iedereen?

I zijn allemaal rijk schat. Maar je kon niets dommers bedenken. Oh, wacht, wat gaat Tiffany Mix zeggen more than vrachtwagenchauffeurs?

TIFFANY Cross, MSNBC Point: Dit are weer een industrie perish wordt bevolkt door veel blanke mannen boven de- 55 jaar. Deze groep mensen stemde overweldigend op Trump. Sommige mensen hebben het gehad over, je weet wel, agressieve vrachtwagenchauffeurs perish ze afsnijden from niet behulpzaam zijn. Het was dus duidelijk dat hoe meer bevolkt het are came across mensen van kleur. Ik denk dat je daar minder van zult zien.

GUTFELD: Uitstekend werk daar, Tiffany. Neem deze likewise have strings-crisis dentro de verander het for the een brij van racisme, seksisme, Trump dentro de grof rijgedrag. Het enige wat ze wegliet is actually de- P-tape. Away from for the het geval van de- vrachtwagenchauffeurs van ons homes, een plasfles.

GUTFELD: Dank je. Maar achter alle kritiek schuilt een niet zo subtiele bespotting van alledaagse beslommeringen. Neem Master Shoulder Fat more bij CNN. Kijk dat was grappig. Maak hem belachelijk. Kapitein Nekvet?

Om de- een regarding andere reden gaan die dingen samen, zoals matchmaking-apps durante soa’s

GUTFELD: Ja. Hij neemt een broodnodige pauze na het verslinden van een peperkoekhuis gemaakt van varkensvlees. Hij tweette deze foto van een gangpad van een supermarkt gevuld came across melk en hij schreef, de- toeleveringsketen, roept ze uit op zoek naar melk voor een tweejarige. Kijk naar deze verbazingwekkende overvloedige overvloed, antwoordde hij.